Gin & More

Gin & More

Vorige week las ik over de opening van een nieuwe gin-shop met bar. Dat klonk al interessant maar toen ik hoorde dat de bewuste zaak op wandelafstand van mijn voordeur is, moest ik niet verder lezen om te weten dat ik daar snel eens zou binnen springen.

Gin & More

Gin & More, gelegen in het centrum van Herentals, opende zaterdag met een tasting van Vibe, de gin made in Hertals. De opening trok alvast veel volk. Zoveel volk zelfs dat ik snel terug buiten was en besloot enkele dagen later nog eens terug te gaan om wat rustiger door het aanbod te kunnen gaan. Zo gezegd zo gedaan ging ik er vandaag opnieuw langs.

Het aanbod van Gin & More is zoals de naam al doet vermoeden vooral gericht op gin. Momenteel worden er zo’n 185 verschillende gins verkocht in de zaak, allemaal netjes ingedeeld volgens de inmiddels gekende categorieën die je ook vaak in webshops ziet verschijnen. Maar deze offline shop heeft een streepje voor op zijn digitale tegenhangers in de vorm van een expert ter plaatse. Wie twijfelt of niet weet waar te beginnen wordt met raad en daad bijgestaan, en wie dàn nog twijfelt kan gewoon proeven in de bar. Achteraan in de shop is een kleine lounge hoek en bij goed weer kan je op het terras terecht voor een heerlijke perfect serve.

Niet enkel de gin zelf, maar ook de bijhorende tonics, botanicals en glazen zijn te verkrijgen. De More in de titel verwijst dan weer naar het kleinere nevenaanbod van premium rum, wodka en tequila.

Veel succes Gin & More!

Gin & More 
Grote Markt 18
2200 Herentals

Alvast een heel kleine greep uit hun aanbod:

vibe

Buss persian peach

blindtiger

Forest Dry Gin

Filliers Dry Gin 28 Tangerine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *